2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey


Platinum Hydrowhey yra greičiausias, gryniausias ir labiausiai pažengę išrūgų baltymasOptimum Nutrition įmonės.

Hidralizavus baltymus pagal specialią Optimum Nutrition formulę, pasiekta, kad Platinum Hydrowhey baltymai įsisavinami žymiai greičiau nei kiti Optimum baltymai. Hidralizuoti baltymai užtikrina, kad jie susmulkinti taip, kad jie į žmogaus sistemą patenka ypač greitai ir pradeda atkurti raumenų audinius pažeistus treniruočių metu. Siekiant pagerinti Platinum Hydrowhey baltymų absorbciją įdėta virškinimo fermentų, kurie užtikrina greitą Platinum baltymų įsisavinimą bei sumažina nepageidaujamus pilvo pojūčius.

Platinum Baltymuose taip pat įdėta net 8,8 gramai šakotos grandinės amino rūgščių (BCAA). Dar daugiau Platinum Hydrowhey baltymai yra ypač gryni, pagaminti tik iš baltymų izoliatų. Taigi nėra riebalų pertekliaus, cholesterolio, arba laktozės kas galėtų sulėtinti sportavimo pažangą.

  • Pagaminta iš hidrolizuotų išrūgų baltymų izoliatų, garantuojantis greitesnį įsisavinimą
  • 30 g Ultra gryno baltymo vienai porcijai
  • Beveik 9 gramų BCAA: Leucinas, Izoleucinas, Valinas
  • Nėra laktozės, cholesterolio, arba cukraus
  • Sudėtyje yra virškinimo fermentų

Tai puiki priemonė jei ketinate numesti svorį, jei siekiate priaugti liesos raumenų masės Platinum Hydrowhey taip pat puikus pasirinkimas, nes baltymų izoliatai padeda ypač efektyviai realizuoti treniruočių naudą.